Anglepoise - Praktische nieuwe producten

17 oktober 2019
Anglepoise - Praktische nieuwe producten
Verwelkom de industriële en ongelooflijk praktische lampen van Anglepoise . Het Britse merk staat vooral bekend om hun klassieke architectenlamp, maar in de loop van de tijd hebben ze bewezen dat deze meer te bieden hebben.

De klassieke architectenlamp is gedurende zijn hele levensduur in verschillende uitvoeringen te zien. De Anglepoise de Original 1227 tafellamp was de eerste lamp die werd ontworpen met behulp van een veer die was uitgevonden door de oprichter van Anglepoise, de mechanische ingenieur
George Carwardine
. Nadat hij een nieuwe wetenschap achter deze veer had bedacht, ontdekte hij dat deze kon worden toegepast om een zwaaiende arm te ondersteunen, die gemakkelijk kon worden aangepast zonder zijn directe positie te verliezen - en dat werd de basis voor de architectenlamp die wij kennen en liefhebben.

Het ontwerp voor deze lamp is in de loop van de tijd verder ontwikkeld en inspireerde de hele Original 1227 collectie , bestaande uit een hangarmatuur, vloerlamp, wandlamp en verschillende varianten van de tafellamp.

Gebruik Anglepoise voor alle decoratiedoeleinden


Werkt of studeert u regelmatig aan een bureau of werktafel, dan heeft u een goede werklamp nodig. Als u zich aangetrokken voelt tot de klassieke tafellamp, is er een selectie van praktische oplossingen om uit te kiezen - een met een voet voorzien van een klem om op de rand van uw tafel te plaatsen, of een met een afdekking waarmee u deze op de tafel kunt bevestigen.

De Anglepoise lampen zijn geschikt voor meer dan enkel uw werkruimte - u kunt deze overal in uw huis plaatsen. Kies uit hanglampen in drie verschillende maten om boven uw eet- of keukentafel te hangen. Een vloerlamp met een flexibele arm om het licht in iedere gewenste richting te laten schijnen, waardoor deze perfect te gebruiken is als leeslamp in uw woonkamer. Of de wandlamp - hetzij in een eenvoudige variant, hetzij in een uitvoering uitgerust met een zwenkarm, die vooral geschikt is voor gebruik bij verhoogde bedden, waar u deze uit de muur kunt trekken.

Het tijdloze ontwerp heeft de karakteristieke vorm en verbazingwekkende functionaliteit behouden, ook al heeft deze bijna 80 jaar op zijn naam staan. Tegelijkertijd heeft de eenvoudige lamp een modern tintje gekregen in de vorm van nieuwe kleuren en fijn afstemming van kleine details. Perfect voor de Scandinavische stijl, waar het een exclusieve uitstraling en geweldig licht geeft.

Bekijk hier de prachtige selectie Anglepoise lampen .