Drie prachtige Jamilla rotan hangers van Bloomingville

29 februari 2024
Drie prachtige Jamilla rotan hangers van Bloomingville
De nieuwe Jamilla hangerserie heeft alle kenmerken van echt kwaliteitsdesign. De serie bestaat uit drie hangers, elk met een eigen individueel ontwerp, maar allemaal met hetzelfde prachtige natuurlijke design. De kap is gemaakt van rotan, dat vooral bekend is van tuinmeubelen, manden, stoelen, etc. Het designmerk Bloomingville is hier, zoals altijd, creatief geweest in hun benadering van interieurdesign en heeft het prachtige materiaal overgebracht naar het medium lamp. Je kunt de Jamilla hanglamp dus combineren met andere meubels of decoratieve elementen in rotan om een prachtig organisch designconcept in je interieur te creëren.

Organisch is het sleutelwoord als het gaat om het creëren van een gezellige en comfortabele woonsfeer waarin je je thuis voelt. Het natuurlijke materiaal en de geweven structuur van de rotan kappen dragen bij aan een ontspannen sfeer, terwijl het warme bruine oppervlak ervoor zorgt dat de lamp gemakkelijk past in verschillende interieurontwerp- en stijlconcepten. De lamp is echter vooral ideaal voor op bohemien geïnspireerde interieurs met een voorkeur voor natuurlijke materialen.

De hanglamp is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Elke variant heeft een eigen vorm, maar alle lampenkappen worden gekenmerkt door zachte rondingen en volumineuze vormen. De kap is open aan de onderkant, zodat het licht kan doordringen in een direct downlight. Tegelijkertijd kan er ook licht ontsnappen door de gevlochten structuur, waardoor er aan alle kanten indirect licht is. Deze combinatie van direct en indirect licht maakt Jamilla geschikt boven tafels en als achtergrondverlichting in de kamer. Dankzij de zachte en aangename lichtkwaliteit kan Jamilla worden gebruikt in de woonkamerhoek, serre en slaapkamer.

De hele Jamilla serie vind je hier