Nieuwe draadloze verlichtingscollecties van LOOM Design brengen meer flexibiliteit en autonomie in verlichting

11 maart 2024
Nieuwe draadloze verlichtingscollecties van LOOM Design brengen meer flexibiliteit en autonomie in verlichting
Stijlvolle eenvoud en functioneel design is precies wat alle creaties kenmerkt van LOOM Design, een merk dat eigendom is van Lampefeber, dat al meer dan 30 jaar designlampen importeert en verkoopt in heel Scandinavië - aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Een treffend voorbeeld van LOOM Designs expertise in het combineren van eenvoud van vorm met veelzijdigheid van functie is te zien in de twee nieuwe verlichtingscollecties Sia en Modi Micro Draagbare Tafellamp. Beide collecties zijn draadloos ontworpen en uitgerust met een ingebouwde LED-lichtbron en een oplaadbare batterij, zodat ze niet beperkt zijn tot één kamer, maar kunnen worden vervoerd om overal in huis van te genieten of zelfs mee te nemen onderweg. Zowel Sia als Modi hebben een prachtige eenvoud in hun ontwerp: beide zijn minimalistisch vormgegeven en worden geleverd in een subtiel kleurengamma waardoor ze gemakkelijk in verschillende interieurs passen. Beide lampen hebben ook een ingebouwde dimfunctie waarmee je de helderheid kunt aanpassen en aanpassen, zodat ze op elk moment van de dag en nacht geschikte verlichting kunnen bieden voor een groot aantal verschillende doeleinden en gelegenheden.

De Sia klikspots kunnen worden gecombineerd met verschillende soorten voetstukken om je eigen tafel-, vloer- of wandlamp te creëren. De spot is met magneet verbonden met de voet, waardoor hij gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen is. De spots en de verschillende voetstukken passen bij elkaar qua kleur en stijl. Zo heb je de perfecte basis voor flexibele en veelzijdige verlichting in je interieur. Bekijk hier het volledige Sia-assortiment.

Modi heeft een verbazingwekkend hoge beschermingsklasse (IP65), waardoor hij geschikt is voor buitengebruik. De lamp kan zowel worden opgeladen via een USB-laadstekker als via een oplaadstation waarmee je meerdere lampen tegelijk kunt opladen. Opladers zijn apart verkrijgbaar. Bekijk hier het volledige assortiment en onderdelen.