FLOS VERHAAL: Belt Fabric Pendant in een nieuw, energievriendelijk model!

25 januari 2024
FLOS VERHAAL: Belt Fabric Pendant in een nieuw, energievriendelijk model!
Bereid je voor op een buitengewone verlichtingservaring met de nieuwste toevoeging aan de Flos familie - de Belt Fabric Pendant. Maak een reis door esthetisch minimalisme en verrassend design, waarbij elk element zorgvuldig is geselecteerd door de visionaire designbroers Ronan & Erwan Bouroullec.

Stel je een lichtwerk voor waar organische vormen samenkomen met strakke lijnen om een symfonie van beweging en vorm te creëren. De Belt Fabric Pendant is veel meer dan alleen een lamp; het is een kunstwerk. Geïnspireerd door leren riemen uit de wereld van het paardrijden, transformeert de lamp het traditionele idee van verlichting door de draden te verbergen in een soepele stoffen riem die zich elegant vanaf het plafond naar beneden slingert.

Deze unieke hanglamp is niet alleen een prachtig designelement in je interieur, maar biedt ook uitzonderlijke functionaliteit. Dankzij het flexibele karakter kun je de Belt Fabric Pendant naar eigen wens en voorkeur vormgeven. Van vrij dansen in de ruimte tot het volgen van de architectuur op onconventionele manieren, deze lamp slaagt erin om een sfeer van betovering te creëren in elke kamer.

Belt werd voor het eerst geïntroduceerd in 2020 en vandaag hebben ze het assortiment uitgebreid met een selectie nieuwe, klimaatvriendelijke stoffen in de kleuren, olijfgroen en koperbruin, die ongetwijfeld perfect zullen aansluiten bij je persoonlijke stijl en interieurwensen. Of je nu de voorkeur geeft aan de klassieke look van leer of de moderne touch van stof, er is een Belt Fabric Hanglamp voor jou.

Met zijn baanbrekende ontwerp en uitzonderlijke functionaliteit werd de Belt Fabric Pendant in 2022 bekroond met de prestigieuze Compasso d'Oro ADI award. Deze erkenning voor het milieubewustzijn en de originaliteit is het zoveelste bewijs van Flos' toewijding aan innovatie, vakmanschap en design van wereldklasse.

Mis je kans niet om de ultieme fusie van schoonheid en functie te ervaren. Maak van de Belt Fabric Pendant je volgende verlichtingsinvestering en laat je huis stralen met ongeëvenaarde elegantie en stijl.

Vind de twee uitstekende Belt Fabric Hangers hier

Oorspronkelijke tekst van FLOS in FLOS STORIES