Stijlvolle verlichting in elke hoek met de Atom kroonluchter van Halo Design

20 juni 2024
Stijlvolle verlichting in elke hoek met de Atom kroonluchter van Halo Design
Als je op zoek bent naar een effectief verlichtingsmodel om schaduwen uit hoeken te verdrijven, bij voorkeur in een modern, stijlvol en praktisch ontwerp dat zowel flexibel als functioneel is, dan ben je hier aan het juiste adres: De prachtige Atom-serie van het Deense designmerk Halo Design biedt een verlichtingservaring die het gewone overstijgt. De serie bestaat uit kroonluchters met een onconventioneel ontwerp die een frisse wind door het interieur laten waaien. De inspiratie voor de naam van de verlichtingsserie wordt snel duidelijk door de ingenieuze compositie van bolvormige glazen kappen op het slanke metalen frame, waardoor de algehele constructie op een molecuul lijkt. De meervoudige lichtbronnen zorgen voor een verreikend licht over een groot gebied en de intrigerende structuur moedigt je aan om de lamp in het midden van de kamer te plaatsen, zodat het prachtige lichteffect en ontwerp goed tot hun recht komen.

De Atom kroonluchter is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleurvarianten met 6-8 lichtbronnen. Je kunt kiezen uit verschillende frames in matzwart of glanzend messinggoud en lampenkappen met een ambergouden tint voor een warme gloed in de verlichting, rookgrijze kappen voor een meer diffuus licht en opaalwitte kappen voor een zachte, gelijkmatige en niet-verblindende verlichting.

Bekijk hier alle Atom kroonluchters

De Atom-serie bestaat niet alleen uit kroonluchters, maar is onderdeel van een grotere verlichtingsserie die ook vloer-, wand-, tafel- en plafondlampen omvat in hetzelfde ontwerp en met een bijpassend kleurenschema waardoor de lampen gemakkelijk op verschillende manieren te combineren zijn. De hele Atom-serie vindt u hier