Een heerlijke combinatie van Scandinavische ontwerpen met klassieke accenten - welkom bij Bloomingville!

24 juni 2024
Een heerlijke combinatie van Scandinavische ontwerpen met klassieke accenten - welkom bij Bloomingville!
We zijn verheugd om de vele prachtige lampontwerpen van het Deense Bloomingville toe te voegen aan onze webshop. De in het oog springende lampen en woonaccessoires van dit designmerk hebben in de loop der jaren hun weg gevonden naar vele huishoudens omdat ze steeds populairder zijn geworden. Bloomingville, opgericht in 2000, wordt gedreven door een sterke fascinatie voor Scandinavisch design en lifestyle die tot uiting komt in collectie na collectie van elegante ontwerpen.

Eigentijds, Scandinavisch design met een klassieke twist


Een Bloomingville ontwerp is direct herkenbaar aan de geslaagde samensmelting van moderne Scandinavische stijl, gedetailleerde silhouetten en minimalistische vormen met klassieke lijnen, tijdloze kleurencombinaties en de elegante swing die kenmerkend is voor traditioneel design vakmanschap in de prachtige wereld van lamp design. Tegelijkertijd biedt het merk ook veel op bohemien geïnspireerde ontwerpen, waaronder veel gevlochten lampontwerpen uitgevoerd in een meer ontspannen, natuurlijke stijl die helpt om de woonkamer huiselijker te maken.

Inspirerende toevoegingen aan de oude favorieten


Toen Bloomingville in 2014 werd overgenomen door Regent Holding, breidde het merk uit en ontstonden er veel nieuwe mogelijkheden voor toevoegingen aan hun repertoire van stijlvolle ontwerpen. Bloomingville werd nu een huis met meerdere merken, waaronder de Creative Collection, die in 2018 werd gelanceerd. Deze nieuwe lijn richt zich op inventieve en innovatieve ontwerpen die een creatieve draai geven aan de conventionele binnenlamp. Met zoveel mogelijkheden biedt Bloomingville ontwerpen voor elke smaak en elke inrichting.

Bekijk hier ons volledige assortiment Bloomingville-lampen