Ongelooflijke functionaliteit in een geweldig ontwerp

29 december 2023
Ongelooflijke functionaliteit in een geweldig ontwerp
Flexibiliteit, veelzijdigheid en elegant design: alle kenmerken en voordelen van het merk Lindby zijn samengebracht in de Biavera hanglamp. Het armatuur heeft een slank, eenvoudig ontwerp. De kop bestaat uit een mooie zwart gelakte dwarsbalk en twee verlichtingselementen met een verfijnde nikkelafwerking, die in prachtige golven langs de body bewegen. Dit creëert een interessant contrast tussen de lineaire en gebogen elementen, wat bijdraagt aan de visuele aantrekkingskracht van de armatuur. Tegelijkertijd blijven alle elementen perfect horizontaal, waardoor het licht over een groot gebied wordt verspreid en er symmetrie ontstaat in de totale compositie. Het armatuur straalt licht naar beneden uit, waardoor het ideaal is voor een eettafel, aanrecht, bureau of elk ander oppervlak dat praktisch, direct licht nodig heeft.

De lichtbron is ingebouwd in de armatuur en bestaat uit LED-lichtbronnen die langs elk lichaam van de armatuur zijn geplaatst en die efficiënt en gelijkmatig schijnen door de witte afdekking onder de armatuur. Deze praktische downlight straalt een brede lichtbundel uit in het gebied onder de armatuurbehuizing. De ophangstangen zijn voorzien van gewichten waarmee je de hoogte van de armatuur kunt aanpassen. Zo kun je de spreiding of concentratie van het licht zelf bepalen en aanpassen. Daarnaast heeft de Biavera hanglamp een ingebouwde Switch-Dimmer functie zodat je de helderheid kunt aanpassen met een standaard wandschakelaar zonder externe dimmers te hoeven installeren. Met drie standen: 100%, 40% en 10% van de totale helderheid, kun je de juiste verlichting bereiken voor werk, ontspanning of nachtoriëntatie.

Lindby staat bekend om zijn moderne, functionele armaturen, zonder concessies te doen aan design of kwaliteit. Bekijk hier de Biavera van Lindby.