Ga mee op de draagbare golf van draadloze tafellampen met de Trip draagbare tafellamp van Design By Us

15 november 2023
Ga mee op de draagbare golf van draadloze tafellampen met de Trip draagbare tafellamp van Design By Us
Een prachtige combinatie van stijlvol design, hoogwaardige materialen, flexibel interieurontwerp en praktische verlichting is wat de prachtige Trip Portable verlichtingscollectie van het Deense designbedrijf Design By Us kenmerkt. Het robuuste ontwerp van het lamphuis, gecombineerd met de brede kap en zachte randen, geeft de tafellamp een kunstzinnig, organisch gevoel dat doet denken aan een bospaddenstoel, een ontwerp dat al lang populair is onder moderne tafellampen.

Onbeperkt genieten van de lamp, binnen en buiten

De op de natuur geïnspireerde touch is goed gekozen, want de lamp is snoerloos, zodat je zowel binnen als buiten kunt genieten van de gezellige verlichting. De lamp heeft een ingebouwde batterij die de LED-lichtbron van stroom voorziet. Een USB-oplader wordt meegeleverd. Na 9 uur opladen kan de lamp minimaal 14 uur schijnen, zodat je de hele lange avond licht hebt. De lichtintensiteit kan worden aangepast met drie standen, zodat je altijd de juiste verlichting hebt voor elke gelegenheid. Bovendien heeft de Trip Portable een IP44-beschermingsgraad, die de lamp beschermt tegen binnendringend vocht en waterspatten.

Uitgezochte materialen en handgemaakt kwaliteitsontwerp

De praktische voordelen van de lamp worden prachtig aangevuld door een exclusief ontwerp dat zelfs de meest veeleisende designkenners zal bekoren. De stevige behuizing is gemaakt van echt marmer met individuele adering op het oppervlak, waardoor elke lamp uniek is. De kap is gemaakt van mondgeblazen glas, dat een delicaat en sierlijk accent toevoegt aan de solide uitdrukking van de stenen basis, wat resulteert in een harmonieuze en geslaagde balans.

Trip Portable tafellamp is verkrijgbaar in een veelheid van prachtige kleuren die variëren in kap en voet. Bekijk hier de hele Trip Portable serie