Drie contrastmakers van DCWéditions

15 december 2023
Drie contrastmakers van DCWéditions
Het gerenommeerde Franse bedrijf DCW heeft een reeks eigenzinnige en spannende lampen gecreëerd met de ambitie om tijdloze lampen te leveren die niet worden beïnvloed door het verstrijken van de tijd en die generaties lang uniek en functioneel blijven. Met hun vaak eigenzinnige bestaan heb je de mogelijkheid om een unieke look in je huis te creëren die bezoekers gegarandeerd zal verrassen en verrukken. Bekijk hieronder drie lampen van de toekomst van DCWéditions:

Org Hanglamp Horizontal 1300 Goud
Deze lamp, ontworpen door de Duitser Sebastian Summa, ziet eruit als een klassieke lamp, maar ook als een futuristische en moderne toevoeging die perfect aansluit bij de 21e eeuw. De ontwerper heeft zich duidelijk laten inspireren door astronomie en sciencefiction en is erin geslaagd om een fenomenale en asymmetrische look te creëren die je kamer op een echte galactische manier kan opfleuren.

De lamp is ook verkrijgbaar als verticale hanglamp of wandlamp. Verken hier het Org-universum!

Focus 5 Hanglamp Black
Deze bijzondere en opnieuw ontworpen versie van een hanglamp is Yuji Okitsu's Japanse kijk op hoe je je huis een beetje weelderiger, maar toch elegant en eenvoudig kunt maken. Het prachtige zeepbelachtige licht van de lamp hangt bevroren in de tijd en sprankelt uitnodigend door de unieke lichtbronnen die een uniek en hoekig uitzicht creëren, zelfs als de lamp is uitgeschakeld. De verschillende maten lampen hangen in een constellatie die doet denken aan een klassieke planeturo, en omdat zowel de lichtbronnen als het frame onafhankelijk van elkaar draaien, kan het licht een groter gebied bereiken. Met de Focus 5 hanglamp haal je een verbluffende en fascinerende hanglamp in huis die met haar sfeervolle licht de ruimte tot een heel speciale plek maakt en "FOCUS" legt op wat voor jou belangrijk is.

De Focus-serie is verkrijgbaar met 3, 4 of 5 lichtbronnen en in zwart of wit. Zie hier de selectie!

Delumina 250 Wandlamp Black
Het Italiaanse OliveLab heeft in samenwerking met DCW een lamp gemaakt die gegarandeerd je kijk op wat fysisch mogelijk is voor een lamp op de proef stelt; in feite gaat het allemaal om fysica! Delumina speelt met de mogelijkheid om het licht niet alleen te verlichten, maar ook actief te regelen. Als je aan het staafje in het hart van de lamp draait, kun je een eclips in het buitenste glas creëren die zowel het uiterlijk van de lamp als de sfeer van je kamer beïnvloedt. Net als bij een volle maan licht de lamp weer helemaal op als je het staafje de andere kant op draait en de polarisatie in het glas omkeert. De twee glazen kappen van de lamp bieden een unieke mogelijkheid om met natuurkunde te spelen en tegelijkertijd elk huis stijlvol en eenvoudig te decoreren.

Delumina is verkrijgbaar in 250mm, 320mm en als hanglamp. Ontdek hier de cyclus van de verlichtingscollectie!


Bekijk hier de rest van de grillige wereld van DCW!