Maak kennis met de kleurrijke en creatieve ontwerpen met Seletti's nieuwe tafellamp 'Life in plastic' - it's fantastic!

10 januari 2024
Maak kennis met de kleurrijke en creatieve ontwerpen met Seletti's nieuwe tafellamp 'Life in plastic' - it's fantastic!
Met de nieuwe film over de wereldberoemde blondine, een van de meest herkenbare symbolen van de 20e eeuw, had de prachtige tafellamp Life in plastic, die je hier kunt vinden, niet op een beter moment kunnen debuteren. De lamp presenteert zichzelf als een oase van ironie, geïnspireerd op de iconische Barbiepop die de wereld heeft veroverd sinds het eerste model eind jaren 1950 het levenslicht zag.

Art Nouveau ontmoet popcultuur


Met zijn keurige figuurtjes trekt de Life in plastic tafellamp duidelijke lijnen terug naar de gedetailleerde Art Nouveau-stijl die aan het begin van de vorige eeuw gangbaar was en vandaag de dag nog steeds zeer herkenbaar is. Het ontwerpconcept van de lamp wordt gecompleteerd door een rijkelijk versierde lampvoet in een ingewikkeld en golvend bladmotief, een klokvormige textielen kap met kant, franjes en imitatie sierlijsten en, last but not least, het rijkelijk versierde beeldjesframe, dat in deze prachtige herinterpretatie is uitgebreid tot een geheel. Als je de lamp aanzet, schijnt het licht zowel door het textiel in een zachte gloed als door de lichtuitlaat aan de onderkant van de kap, waardoor het hele tafereel prachtig wordt uitgelicht.

Goed uitgevoerd ontwerp dat de creatieve lijn van Seletti waarmaakt


Het veelkleurige ontwerp en de prachtige aandacht voor detail die elke millimeter van de tafellamp kenmerkt, is een kenmerk van zowel de ontwerper Marcantonio als de Italiaanse fabrikant van designlampen Seletti, waar je hier meer over kunt lezen. Marcantonio en Seletti hebben een meerjarige samenwerking om unieke, zeer herkenbare lampen te creëren die het concept van verlichting heroverwegen en de lamp gebruiken als medium om levende kunst te creëren.

Seletti is gespecialiseerd in tafellampen met een creatieve touch. Ontdek het grote aanbod tafellampen van Seletti hier!