Nieuws: Panthella Portable groeit - Nieuwe variant van populaire looplamp nu verkrijgbaar

11 oktober 2023
  Nieuws: Panthella Portable groeit - Nieuwe variant van populaire looplamp nu verkrijgbaar
Met veel plezier kondigen we de nieuwste toevoeging aan de iconische Panthella-serie van Louis Poulsen aan: Panthella 250 Portable. Deze baanbrekende lamp combineert tijdloze esthetiek met moderne innovatie en voegt een uniek verlichtingselement toe aan het Verner Panton portfolio.

Groot scherm, grotere verlichtingDe Panthella 250 Portable neemt het vertrouwde ontwerp van de originele Panthella Portable en tilt het naar nieuwe hoogten met een kap met een diameter van 250 mm. De grotere kap voegt niet alleen visuele impact toe, maar verbetert ook de lichtverspreiding, waardoor een zachte en aangename verlichting ontstaat die de kamer vult met een warme sfeer.

De opalen glazen kap van de lamp is zorgvuldig vervaardigd om een gelijkmatige en diffuse verlichting te garanderen. Dit maakt de Panthella 250 Portable ideaal voor elke gelegenheid, van ontspannende avondmomenten tot levendige bijeenkomsten.

Draagbare verlichting, zonder grenzen:Met een oplaadbare batterij geeft de Panthella 250 Portable je de vrijheid om de lamp overal te plaatsen zonder je zorgen te maken over stopcontacten. Deze draagbaarheid maakt de lamp perfect voor buitenevenementen, gezellige momenten op het terras of als stijlvolle toevoeging aan elke hoek van je huis. Tegelijkertijd behoudt de lamp het iconische Panthella ontwerp en combineert het met moderne innovatie. De trompetvormige voet en de opvallende kap creëren een visuele blikvanger die goed past bij een breed scala aan interieurstijlen.

Bekijk hier de Panthella 250 draagbaar!