Ontdek stijlvolle lampen en prachtig interieurdesign van Margit Brandt Interieur

13 september 2023
Ontdek stijlvolle lampen en prachtig interieurdesign van Margit Brandt Interieur
De naam van Margit Brandt klinkt duidelijk in het oor van alle designkenners. Als designicoon in Denemarken en daarbuiten staat Brandt (geb. 1945) sinds het midden van de jaren 60 bekend om haar creatieve ontwerpuniversum dat zowel een gevoel van luxe als de perfecte hotelsfeer biedt die iedereen kan herkennen en waarderen. Margit Brandt had het vermogen om haar ontwerpen tijdloos, innovatief en trendsettend te maken, of het nu om een jas of een kandelaar ging. Dit heeft haar een zeer breed publiek opgeleverd dat haar ontwerpen vandaag de dag nog steeds waardeert. Daarom is Lampemesteren er trots op een grote selectie interieurproducten, waaronder lampen, van de trendsettende Deense ontwerpster te kunnen tonen en esthetisch verantwoorde en kwaliteitsbewuste ontwerpen voor Deense huizen te kunnen blijven leveren.

De bijzonder stijlvolle serie tafellampen, die je hier kunt vinden, fleurt de donkere hoeken van je woonkamer op met hun zachte gloed en esthetische ontwerp. Zowel de fluwelen kap als de glazen voet hebben dezelfde kleur en de kap heeft een speciale diepte. Dit creëert een prachtig spel op het oppervlak van de lamp en is een geweldig voorbeeld van Margit Brandts ongeëvenaarde vermogen om ontwerpen te creëren die zowel modern als tijdloos zijn.

Als je een gezellige sfeer wilt creëren met kaarslicht, biedt Margit Brandt Interieur een schat aan prachtige kandelaars en kaarshouders die je hier kunt vinden Alle kandelaars zijn gemaakt van helder en bestendig kristalglas dat het licht reflecteert en een gezellige gloed creëert. Alle kandelaars hebben hetzelfde slanke profiel en ronde glazen elementen, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn om je eigen Margit Brandt kristallen kandelaars collectie samen te stellen.

Bekijk hier het volledige assortiment prachtige creaties van Margit Brandt