Verwelkom het nieuwe All Star-ontwerpteam NINE

3 november 2023
Verwelkom het nieuwe All Star-ontwerpteam NINE
Een gloednieuw merk gespecialiseerd in modern interieurdesign heeft zijn intrede gedaan en kan, ondanks zijn jonge leeftijd, al bogen op een schat aan prachtige creaties om interieurs te verfraaien en het dagelijks leven te verbeteren met hun praktische en toepassingsgerichte ontwerpen. NINE werd in 2023 opgericht door negen collega's van het Deense bedrijf Nine United, dat achter een aantal bekende merken zit zoals &tradition, Stellar Works en Verpan. De oprichters hadden een gedeelde droom om een echt pan-Europees designermerk te creëren met duurzaamheid en bruikbaarheid als basis.

De onderliggende ideeën worden door de oprichters van NINE omschreven als een frisse rechtlijnigheid met gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. NINE's producten zijn ontworpen om gebruikt, geüpgraded, gerepareerd en gerecycled te kunnen worden als ze hun doel hebben gediend. Bij NINE wordt duurzaamheid benaderd vanuit een holistisch oogpunt, waarbij rekening wordt gehouden met productie, gebruik, levensduur en alles daarna. Dit idee schijnt door in hun ontwerpen, die allemaal worden gekenmerkt door een prachtige eenvoud en allemaal eenvoudig lijken, zowel qua uiterlijk als qua functie. De afwezigheid van verborgen details en ondoorzichtige mechanismen geeft de verschillende designcollecties van NINE een open en intuïtieve uitdrukking waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn en gemakkelijk te genieten in het dagelijks leven. Als je meer wilt weten over NINE en al hun prachtige ontwerpen wilt zien, kun je hier.


Het merk is vooral gespecialiseerd in allerlei huishoudelijke artikelen en accessoires, die je hier. kunt vinden.

NINE biedt echter ook een schat aan prachtige lampmodellen. Vooral op het gebied van hanglampen heeft NINE veel mooie ontwerpen die zijn gemaakt in samenwerking met een groot aantal gerenommeerde ontwerpers van over de hele wereld.

Bekijk hier alle lampen van NINE.