NIEUWE PRODUCTEN - EOS Evia en Esther - Feather lampen van Umage

10 november 2020
NIEUWE PRODUCTEN - EOS Evia en Esther - Feather lampen van Umage
De EOS Feather lampen behoren momenteel tot de meest populaire producten op de markt, en niet voor niets. Deze luchtige schoonheid is voornamelijk vervaardigd uit ganzenveren om een lamp te creëren met een zachte en warme gloed. De EOS is perfect voor iedereen die sfeer wil toevoegen aan zijn interieur. Zelfs als de lamp uitgeschakeld is, is de lamp een lust voor het oog, en het is duidelijk dat de Deense ontwerper Søren Christensen zich liet inspireren door de Scandinavische natuur.

De naam ‘EOS’ komt uit de Griekse mythologie en betekent ‘Godin van de dageraad’. Het is een verwijzing naar de lamp die eruitziet als een wolk aan de hemel.

De EOS lampenkap was al een tijdje in verschillende maten verkrijgbaar, maar is nu verkrijgbaar in twee nieuwe vormen. de EOS Esther is een ovale variant van de verenlamp, verkrijgbaar in twee maten, terwijl de EOS Evia de vorm van een bijenkorf heeft - ook verkrijgbaar in twee maten.

Met drie verschillende vormen en twee maten, kunt u de EOS lampenkappen mixen en matchen om een cluster te vormen. De combinatie van modellen creëert de illusie van wolken onder het plafond en versterkt het dromerige gevoel van het design.

Koop hier de Esther en de Evia lampenkappen , en vind hier de rest van de elegante collectie. U kunt tevens ook een pendelophanging, tafelstandaard en vloerstandaard vinden, afhankelijk van hoe u de lampenkap in uw interieurontwerp wilt gebruiken.