Flowerpot Portable VP9 tafellamp - Nieuw product volgens &Tradition

10 november 2020
Flowerpot Portable VP9 tafellamp - Nieuw product volgens &Tradition
&Tradition is op de moderne kar gesprongen en heeft besloten om een draagbare variant van de populaire Flowerpot tafellamp te lanceren: de Flowerpot Portable VP9 tafellamp. De lamp is kleiner dan de originele VP3 tafellamp, maar verder is deze trouw gebleven aan het iconische design. Waar de originele lamp een hoogte heeft van 50 cm, is de To Go variant 29,5 cm hoog.

De Flowerpot VP9 heeft een ingebouwde LED-lamp met een driestaps dimmer, waardoor u kunt kiezen tussen de helderheidsniveaus 100%, 50% en 20%. Pas het licht aan met behulp van de bol bovenop de lampenkap, deze dient namelijk als dimmer. Indien de lamp volledig is opgeladen schijnt deze tot wel 11 uur op 100% helderheid en zelfs nog langer op 50% of 20% helderheid.


  • Draagbare lamp
  • Ingebouwde LED
  • Drie-staps dimmer


De Flowerpot tafellamp is in 1968 door Verner Panton ontworpen, maar blijft een populaire keuze in modern interieurdesign. Hoewel de lamp oorspronkelijk was bedoeld voor de horeca, vond de lamp al snel zijn weg naar privéwoningen. De nieuwe draagbare tafellamp is geschikt voor gebruik thuis, maar ook in cafés en restaurants, waar deze voor een gezellige en uitnodigende sfeer zorgt - zowel binnen als buiten.

Als u een fan bent van de retrostijl, is de Flowerpot lamp een musthave. De tijdloze lamp heeft de tand des tijds al doorstaan en heeft zichzelf bewezen als een echte designklassieker. Het unieke product staat zijn mannetje in de Deense ontwerpgeschiedenis en is veelzijdig in zijn compatibiliteit. Met de populariteit van draadloze producten, past de Flowerpot perfect in ieder huis.

Bestel hier de lamp voor levering eind december 2020.