JUST IN - Geef Goodnight Light een warm welkom

10 november 2020
JUST IN - Geef Goodnight Light een warm welkom
Het Spaanse designermerk heeft een fantasierijke lampenreeks die verbonden is aan de herinneringen van onze kindertijd. Hun ontwerpen zijn gebaseerd op het idee dat geweldig design niet alleen voor volwassenen moet zijn, maar ook een belangrijke rol moet spelen in kinderkamers. Hun collectie nostalgisch design en strakke lijnen omvat The Boat lamp, The Love lamp, en last but not least De Duck-Duck lamp vervaardigd uit gegoten vinyl.

De drie lampen zijn voorzien van een oplaadstation dat wordt opgeladen via USB. Met andere woorden, de lampen worden allemaal opgeladen door deze op het dock te plaatsen - u hoeft zich geen zorgen meer te maken over stekkers en stopcontacten. De lampen zijn draagbaar en ontworpen om overal in uw huis mee te nemen. Zet de lamp in de kinderkamer en breng deze naar de tuin of op het terras als u een vleugje sfeervolle verlichting nodig heeft.

De waterdichte lampen kunnen in het zwembad worden gebruikt waar de Duck-Duck en de Boat lampen enorm veel vreugde brengen en speelsheid stimuleren. Tevens zijn de lampen voorzien van afstandsbedieningen met een bereik van 5 meter, hierdoor kunt u de lampen aan/uit zetten en kiezen uit 7 verschillende kleuren. Vind hier de fantasierijke lampen, naast het Goodnight Light Decoupage assortiment.