Nieuw product van Dyberg Larsen: DL20 Solar Spear

10 november 2020
Nieuw product van Dyberg Larsen: DL20 Solar Spear
Als een van de bestverkochte lampencollecties van Dyberg Larsen hebben de DL20 lampen hun waarde reeds bewezen. Om die reden zijn de verwachtingen van de mooie en praktische DL20 Solar Spears hooggespannen.

Hun gestroomlijnde vormgeving zorgt voor een heerlijk licht, net als de andere producten uit het populaire assortiment. Deze variant is op een speer gemonteerd, waardoor u de lamp overal buiten kunt neerzetten.

De Solar Spears worden opgeladen, dit door de ingebouwde zonnepanelen die elegant bovenop de lamp zijn geplaatst. De hoogwaardige zonnepanelen zorgen ervoor dat de lampen ook bij weinig licht opladen.

Na 7-8 uur daglicht zijn de lampen volledig opgeladen, waardoor deze tot wel 8 uur kunnen schijnen.


  • Opladen gedurende de dag
  • Gaat automatisch aan in het donker
  • Zonnepanelen bovenop de lamp


    De DL Solar Spears worden geleverd in verpakkingen van twee, dus u kunt meteen de sfeer bepalen op uw veranda, in uw tuin, langs uw oprit of naast uw pad. De lamp op zonne-energie dient al een tijdje als een decoratief aspect op veranda's, in tuinen en op balkons. Met hun warme licht van slechts 60 lm zorgen de DL20 Solar Spears ervoor dat uw decoratieve verlichting niet de hele buurt verlicht. de DL20 Solar Spears kunnen hier worden gekocht