NIEUW PRODUCT - Praktische leeslamp: De Firenze van DybergLarsen

10 november 2020
NIEUW PRODUCT - Praktische leeslamp: De Firenze van DybergLarsen
Als u op zoek bent naar de perfecte leeslamp, dan is hier een nieuw product van DybergLarsen, ontworpen om aan die exacte behoefte te voldoen. Met een flexibele lampenkap kunt u het licht gemakkelijk in iedere gewenste richting aanpassen, terwijl de witte binnenkant het licht weerkaatst, waardoor u het ideale licht heeft om te lezen.

De Firenze vloerlamp is geweldig als leeslamp bij uw bank of uw fauteuil. Er is geen montage nodig, dus u kunt de lamp precies op de plek plaatsen waar u het liefst leest. De Firenze tafellamp kan gemakkelijk op het bureau worden geplaatst, de slanke lamp neemt niet veel ruimte in, terwijl deze tegelijkertijd een fantastische gloed geeft om te lezen of te werken.

Als u geen ruimte heeft voor een tafellamp op uw nachtkastje, is de wandlamp Firenze een goed alternatief. De lamp richt het licht naar de door u gekozen richting zonder de hele kamer te verlichten - de perfecte keuze als u niemand anders in de kamer wilt storen die probeert te slapen.

Of u nu voor de tafellamp, vloerlamp of wandlamp gaat, de aan/uit knop zit discreet bovenop de lampenkap, volledig gebruiksvriendelijk. Het slanke design grijpt terug naar een Scandinavisch decor en past naadloos in ieder huis.

Vind hier de volledige Firenze collectie van DybergLarsen .