Maak het alledaagse leuker met een unieke lamp van Seletti - Nieuw merk in de winkel

10 november 2020
Maak het alledaagse leuker met een unieke lamp van Seletti - Nieuw merk in de winkel
Een onmiskenbaar eigenzinnig en boeiend merk als aanvulling op onze merken in onze winkel - Seletti. Het Italiaanse merk staat bekend om hun speelse ontwerpen geïnspireerd op alledaagse voorwerpen. De ongebruikelijke producten zijn het resultaat van een buitengewone combinatie van pop-art, kunst en persoonlijkheid die voortkomt uit een onconventionele benadering van design.

Met Seletti kunt u een uniek en persoonlijk tintje verlichting toevoegen aan uw interieur. Denk maar aan de Bouche tafellamp - een tafellamp geïnspireerd op de apothekersfles. Met de retro revival is de bruine glazen fles een decoratief element geworden in tal van huizen. De ontwerper,
Alessandro Zambelli
, heeft de eenvoudige fles gecombineerd met nieuwe technologie door een kleine neonbuis in de vorm van een spiraal erin te plaatsen. Het licht schijnt door het gekleurde glas waardoor er een aparte, sfeervolle gloed ontstaat.

Bovendien bevat de selectie een groep lampen geïnspireerd op het dierenrijk; de Monkey lamp , de Bird lamp en de kleine Mouse lamp . Alle drie de lampen zijn ontworpen door Marcantonio Raimondi Malerba , en deze zijn uitstekende voorbeelden van decoratief design met persoonlijkheid en humor. De dieren creëren een gezellige, veilige en ontspannen sfeer, die alle drie de sleutel zijn voor de drukke, moderne persoon.

Geen Monkey lamp zonder een Banana lamp


Vooral het onweerstaanbare aapje met een bol in zijn hand heeft veel aandacht gekregen. De lamp houdt uw gezelschap en geeft aandacht aan onze wens om een gelukkig, zorgeloos leven te leiden.

Natuurlijk heeft Seletti zich ook laten inspireren door het meest populaire fruit van onze tijd, met de Banana lamp ! Het designduo Studio Job ontwikkelt al meer dan 15 jaar moderne ontwerpen met een persoonlijk tintje. Deze lamp is de perfecte aanvulling op het artistieke Seletti universum dat wordt gekenmerkt door creativiteit en het vermogen om een opvallend interieurdesign te creëren. Hun iconische en cartoonachtige stijl tovert een glimlach op uw gezicht, en de Banana lamp is daarop geen uitzondering.


Made in Italy


Seletti werd in 1964 door Romano Seletti opgericht en is nu eigendom van zijn zoon Stefano Seletti. Ze begonnen als een klein importbedrijf dat op kleine, lokale markten in Italië tinnen mokken, rieten matten, plastic tafelkleden enz. verkochten. Toen Stefano op 17-jarige leeftijd aan boord kwam, ontwikkelde hij al snel zijn eigen ideeën. Zijn ideeën bestonden voornamelijk uit het vervangen van de gewone, alledaagse voorwerpen door ongebruikelijke, decoratieve producten. En de Seletti die wij tegenwoordig kennen en waar wij van houden, komt rechtstreeks voort uit zijn innovatie.

Zonder concessies te doen aan de kwaliteit die hoort bij het label "Made in Italy", focust het merk op verbeteringen, innovatie en originaliteit. Seletti is een van de merken die echt opvallen.

Breng persoonlijkheid in uw interieur met een extravagante Seletti lamp. U vindt hier onze selectie .