NIEUW PRODUCT - LED-kaarsen met unieke 3D-vlammen

10 november 2020
NIEUW PRODUCT - LED-kaarsen met unieke 3D-vlammen
U bent waarschijnlijk al bekend met de LED-theelichtjes op batterijen die vaak worden gebruikt als alternatief voor het echte werk. Deze zijn er in verschillende uitvoeringen, zoals met of zonder bewegende vlam, afstandsbediening en timerfunctie.

Via het Deense merk Uyuni Lighting hebben wij een aantal mooie Uyuni-kaarsen in onze winkel geplaatst. Het unieke aan de producten van Uyuni Lighting is hun gepatenteerde 3D-vlam, die ongelooflijk levensecht lijkt en op natuurlijke wijze lijkt te flikkeren wanneer deze aanstaat. De originele vlam heeft geen fysieke beweging en verbruikt daarom geen batterijvermogen om de beweging gaande te houden. In plaats daarvan heeft Uyuni Lighting bestaande LED-technologie toegepast om een vlam te creëren die eruitziet als het echte werk.

Om een nog realistischere gloed te creëren, heeft Uyuni Lighting de kaarsen en taps toelopende lichten een was oppervlak gegeven. Dat maakt deze perfect om te gebruiken in een kandelaar, lantaarn of kerstkrans, en u ziet het verschil zeker niet. U krijgt dezelfde sfeer en warme gloed die u reeds kent en waar u juist bij echte kaarsen van houdt.

Met deze elektrische lampen hoeft u zich geen zorgen te maken over het brandgevaar: deze worden niet te heet en branden niet af. De kaarsen op batterijen zijn een geweldig alternatief voor diegenen die veel nadruk leggen op het behouden van een gezellige binnen atmosfeer, aangezien deze niet vervuilen.

Lights by Uyuni zijn te bedienen met de afstandsbediening. Deze wordt apart aangeschaft en werkt voor alle kunstkaarsen van Uyuni. U kunt de lampen ook zonder deze afstandsbediening gebruiken, al biedt het wel nieuwe mogelijkheden, zoals de timerfunctie en drietraps dimmer.

Lees meer, en bekijk hier ons assortiment Uyuni kaarsen .