Verfraai uw badkamer met de prachtige poederkamerlamp van DCW éditions: de Poudrier Wandlamp!

18 mei 2023
Verfraai uw badkamer met de prachtige poederkamerlamp van DCW éditions: de Poudrier Wandlamp!
We kennen allemaal de klassieke uitdrukking: je neus gaan poederen. In dit geval is de Franse ontwerper Philippe Nigro een stap verder gegaan en heeft hij een badkamerlamp gecreëerd die de schattige poederdons-metafoor nabootst.

De prachtige Poudrier wandlamp van DCW éditions is niet alleen een mooie en decoratieve lichtbron, maar kan ook worden gebruikt als spiegel: om de gelijkenis met een poederdoosje te versterken, is de lamp voorzien van een deksel dat aan de binnenkant glanst, zodat je jezelf erin kunt weerspiegelen. Het deksel is gemaakt van staal en heeft een prachtige koperen afwerking gekregen, die een vleugje klassieke elegantie toevoegt aan het toch al verfijnde ontwerp. Het deksel is gemonteerd op een scharnier zodat het gedraaid kan worden en u zo de intensiteit van het licht kunt regelen. Door het deksel respectievelijk te openen en te sluiten kunt u dus bepalen of u een praktisch, direct licht wilt of een zachte indirecte gloed die perfect is voor ontspanning en welzijn in de avonduren.

De lichtbron is een ingebouwde LED-module die wordt afgeschermd door een glazen diffuser met een gegroefd oppervlak om een niet-verblindende lichtverdeling te garanderen. Met een beschermingsklasse van IP44 is de lamp beschermd tegen vocht en waterspatten en daarom uitstekend geschikt voor toiletten, badkamers of andere natte ruimtes. Dit getuigt van een goed gemaakt ontwerp, waarbij niet alleen het designconcept is gerealiseerd, maar waarbij ook aan de mogelijkheden voor praktisch gebruik is gedacht in elk onderdeel van het mooie ontwerp.

Bekijk de Poudrier Wandlamp hier