Ervaar vrijheid met Bon Jour Unplugged van Flos - het draadloze wonder!

25 mei 2024
Ervaar vrijheid met Bon Jour Unplugged van Flos - het draadloze wonder!
Bon Jour Unplugged is de draadloze versie van de iconische lampencollectie ontworpen door Philippe Starck voor Flos. Deze lamp is niet alleen stijlvol en licht, maar ook technologisch geavanceerd dankzij de baanbrekende Edge Lighting Technology die zorgt voor een gelijkmatige en comfortabele lichtverdeling.

Stel je een lamp voor die je de hele dag volgt - van het eerste ochtendlicht tot de ontspannen sfeer van de avond. Bon Jour Unplugged is je constante metgezel, of je nu aan je bureau werkt, gezellig in de woonkamer zit of geniet van een zomeravond op het terras. Deze veelzijdige lamp is ontworpen om zich aan te passen aan je behoeften en omgeving, waardoor hij onmisbaar is in elke situatie.

Met de meegeleverde oplader is de lamp in slechts drie uur volledig opgeladen, zodat je snel weer van zijn licht kunt genieten. Op maximale helderheid kan de lamp maar liefst zes uur schijnen, waardoor hij ideaal is voor zowel korte als lange situaties. Met de intuïtieve optische dimschakelaar aan de onderkant van de lamp kun je de helderheid eenvoudig aanpassen van 10% tot 100% en kiezen uit vier verschillende intensiteiten. Zo kun je voor elke gelegenheid de perfecte verlichting creëren, of het nu helder licht is om te lezen of zacht licht om te ontspannen.

Bon Jour Unplugged is uitgerust met een moderne MicroUSB-C interface die zorgt voor een draadloze werking met een batterijlevensduur van 6 tot 24 uur, afhankelijk van de helderheid. Dit maakt hem niet alleen handig maar ook flexibel, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen in huis of zelfs naar buiten. De lamp en de accessoires zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en kleuren, zodat je een lamp kunt creëren die je persoonlijke stijl weerspiegelt en perfect past bij verschillende kamers en stemmingen in je huis. Door meer kronen toe te voegen, kun je eenvoudig het uiterlijk van de lamp veranderen en nieuwe sferen creëren die passen bij je stemming en interieurstijl.

Bon Jour Unplugged is niet zomaar een lamp - het is een dierbare kleine vriend die licht en elegantie in je leven brengt. Ontworpen met zorg en precisie door de wereldberoemde ontwerper Philippe Starck, staat deze lamp garant voor zowel hoge kwaliteit als esthetische schoonheid. Fleur je dagelijks leven op met Bon Jour Unplugged, waar elegantie en functionaliteit elkaar ontmoeten, en ervaar het verschil dat het maakt om een lamp te hebben die net zo mooi als praktisch is.

Bekijk hier alle Bon Jour Unplugged lampen van Flos

Oorspronkelijke tekst van FLOS in FLOS STORIES