Breng de toekomst in uw verlichting met WiZ

18 april 2024
Breng de toekomst in uw verlichting met WiZ
De afgelopen jaren heeft de technologie van intelligente besturing van elektronica nieuwe hoogten bereikt. Waar je vroeger geluk had om een lamp te vinden met een dimfunctie of instelbare kleurtoon, biedt de nieuwe generatie slimme lampen ongekende mogelijkheden om het licht aan te passen - niet alleen in termen van het veranderen van helderheid en kleurtemperatuur, maar ook voor afstandsbediening van het licht, tijdinstellingen en zelfs hele verlichtingsscenario's om de perfecte stemming te creëren voor elk moment en elke gelegenheid. Een van de merken die echt is doorgebroken met slimme verlichting is het in Hong Kong gevestigde WiZ, een verlichtingsbedrijf dat is gespecialiseerd in slimme verlichting tegen betaalbare prijzen die iedereen zich kan veroorloven.

WiZ werd opgericht in 2017 en levert lampen, gloeilampen en accessoires die allemaal worden gekenmerkt door een intelligent ontwerp waarmee de lichtbronnen kunnen worden bediend via de gebruiksvriendelijke WiZ-app, die gratis kan worden gedownload op je telefoon, tablet of andere elektronische apparaten. WiZ is gespecialiseerd in plafondlampen, die vaak worden geleverd in grotere series met verschillende versies, kleurvarianten en maten om voor elke kamer de juiste verlichting te bieden. Bekijk hier alle slimme lampen van WiZ!

Met WiZ lampen kun je elke lamp slim maken en ze zijn er in een breed assortiment, dus er is een WiZ lamp voor elk model lamp. Alle WiZ lampen vindt u hier!

Last but not least biedt WiZ accessoires die de mogelijkheden uitbreiden voor intelligente bediening van zowel WiZ lampen als andere elektronische apparaten in uw huis. Alle WiZ accessoires vindt u hier!

Als een natuurlijk gevolg van hun futuristische kenmerken en hoge potentieel, hebben alle WiZ lampen een ultramodern, gestroomlijnd ontwerp met strakke, scherpe lijnen, neutrale en vaak monochrome kleurtinten en een prachtige eenvoud in hun ontwerp waardoor ze ongelooflijk gemakkelijk in elk interieur passen.

Lees meer over WiZ en bekijk al hun prachtige producten hier!