Efficiënte verlichting voor alle kamers met de Asto Tube serie van SLV

29 april 2024
Efficiënte verlichting voor alle kamers met de Asto Tube serie van SLV
Veelzijdigheid en bruikbaarheid zijn altijd hand in hand gegaan met duurzame verlichting van hoge kwaliteit bij de Duitse verlichtingsmeesters van SLV, waar je hier meer over kunt lezen. In een gezamenlijke poging om een verlichtingscollectie met mogelijkheden te creëren met een eenvoudig en samenhangend ontwerpconcept, lamptypes voor elk doel en efficiënte maar comfortabele verlichting om gebruikers elke dag bij te staan, werd Asto Tube geboren. De verlichtingscollectie omvat plafond-, hang- en wandlampen en opbouwspots, zodat er altijd een geschikt model is, of je nu basis-, aanvullende of accentverlichting nodig hebt. De lampen kunnen worden geselecteerd met één of meerdere lichtbronnen en elk model is verkrijgbaar in zowel zwart als wit, zodat je de lampen kunt mixen en matchen met je omgeving.

Alle Asto Tube lampen worden gekenmerkt door hun gestroomlijnde en detailarme ontwerp. De lampkop heeft een eenvoudige, cilindrische vorm die gerichte verlichting creëert in een niet-verblindende gloed met de GU10 LED lampen. De minimalistische buitenkant maakt van de Asto Tube lampen een onopvallend element in je interieurontwerp, dat discreet naar de achtergrond verdwijnt en je omgeving op zijn best verlicht. Dit type ontwerp en lichtkwaliteit is bijzonder geschikt voor moderne huizen met een hang naar eenvoud, maar kan ook met succes worden geïntegreerd in winkelruimtes en andere commerciële omgevingen.

Als klap op de vuurpijl kan de lichttint worden veranderd door middel van aparte reflectoren die als reserveonderdelen worden verkocht binnen de Asto Tube serie. Hier kun je kiezen tussen een gouden, zilveren, koperen of donkerpaarse reflector voor een prachtige variatie in verlichting. Zie hier alle moderne Asto Tube modellen en onderdelen!