Krijg meer flexibiliteit en meer verlichtingsopties met de Swan verstelbare wandlamp van Nemo Lighting

28 augustus 2023
Krijg meer flexibiliteit en meer verlichtingsopties met de Swan verstelbare wandlamp van Nemo Lighting
Als je op zoek bent naar meer bereik en autonomie in je verlichting, dan is de Swan Adjustable Wall Light van Nemo Lighting het juiste verlichtingsmodel voor jou. De lamp wordt gekenmerkt door ongeëvenaarde flexibiliteit in combinatie met een eenvoudig en modern ontwerp dat dit model een welkome aanvulling maakt op elk kantoor of bureau.

Innovatief ontwerp met het oog op functionaliteit

De Swan verstelbare wandlamp is ontworpen door de Duitse ontwerper Bernhard Osann, die is afgestudeerd aan de Universiteit van Hamburg en sinds 2014 zijn eigen ontwerpstudio heeft. Osanns benadering van het ambacht van design wordt gekenmerkt door de vereenvoudiging van objecten en experimenten met geometrische vormen en de wetten van de fysica met als doel het vinden van nieuwe, onconventionele oplossingen in interieurontwerp. Het resultaat zijn minimalistische en dynamische constructies die op nieuwe, innovatieve manieren bewegen en interageren met hun omgeving.

Deze benadering wordt duidelijk weerspiegeld in het ontwerp van de Swan verstelbare wandlamp. Het frame heeft een opvallende lengte waarmee de richting van het licht op talloze manieren kan worden aangepast. De lamp kan horizontaal 180 graden worden versteld, terwijl een ingenieus koordmechanisme het ook mogelijk maakt om de verticale hoek 40 graden te verstellen. Natuurlijk kan de lampkop zelf ook worden gekanteld voor maximale flexibiliteit in de verlichting. De lamp straalt een relatief gericht licht uit van de ingebouwde LED-lichtbron in een praktische, directe downlight. Met het bijgeleverde honingraatfilter kun je het licht dimmen voor een zachtere en meer verblindingsvrije gloed. De lichtschakelaar op het snoer heeft een ingebouwde dimfunctie die wordt geactiveerd door de schakelaar ingedrukt te houden.

Met de Swan verstelbare wandlamp heb je niet alleen een slimme en flexibele verlichtingsoplossing voor alle tijden en doeleinden, maar ook een gebruiksgericht stuk designkunst van de hoogste kwaliteit. Zie hier meer geweldige creaties van Bernhard Osann