Moderne verlichting voor moderne ruimtes met de LED plafondlamp Tarja van Lindby

24 januari 2024
Moderne verlichting voor moderne ruimtes met de LED plafondlamp Tarja van Lindby
In de 20e en 21e eeuw heeft er een revolutie plaatsgevonden op het gebied van verlichting. Tegenwoordig beschikken we over de hulpmiddelen en technologie om efficiënte verlichting te maken die optimaal gebruik maakt van energie om zowel binnen als buiten geweldige lichtomstandigheden te creëren. Verlichtingsgigant Lindby is een van de bedrijven die ernaar streeft het beste te halen uit de moderne verlichtingstechnologie om prachtige lampontwerpen met een geweldige functionaliteit te creëren. Het slimme interieurontwerp van de lampen is natuurlijk ingekapseld in strakke, heldere en strakke ontwerpen die ook veelzijdig zijn in vorm en kleur, zodat ze gemakkelijk overal passen, ongeacht het bestaande interieurconcept.

Nu heeft Lindby het weer voor elkaar en een lamp gecreëerd die met zijn robuuste armatuur, flexibele ontwerp, veelzijdige uiterlijk en prachtige verlichting een welkome aanvulling zal zijn in elke kamer van het interieur. De Tarja LED Plafondlamp vertoont een minimalistische esthetiek en een neutraal kleurenschema die niet alleen een plaats vindt in de privéwoning, maar ook in commerciële en openbare gebouwen of bedrijfspanden. De lamp wordt geleverd in twee prachtige versies, de ene met een vierkante, de andere met een ronde lampkop. Beide zijn samengesteld uit een kap van gesatineerd acryl en een metalen frame met een mat chromen afwerking. Zowel het frame als de kap passen qua vorm bij elkaar en accentueren elkaar zo.

Tarja kan zowel aan het plafond als aan de muur worden bevestigd, waardoor je de vrijheid hebt om de lamp in de ruimte in te passen volgens je eigen behoeften en voorkeuren. Met beschermingsklasse IP44 is Tarja ook geschikt voor installatie in vochtige ruimtes. De lichtbron is een ingebouwde LED aan de buitenkant van de lamp. Omdat LED-licht over het algemeen vrij helder is vanwege de efficiënte energieomzetting, wordt de lichtbron afgeschermd door een satijnwitte acrylafdekking, waarvan het matte oppervlak het licht egaliseert voor een aangename, uniforme uitstraling.

Bekijk de prachtige lamp in beide versies hier!